ORkiCA je mesto gde, kroz igru, druženje i uz stalni nadzor stručnih edukatora, deca istražuju i uče o prirodi i životinjama. To je mesto gde deca razvijaju kreativnost i maštu, stiču socijalne veštine i moralne vrednosti, kroz posebno osmišljene kreativne radionice, zajedničke akcije i izlete u prirodi.

Na ovaj način, zajedničkim snagama i kroz obrazovanje mladih generacija zajedno obezbeđujemo očuvanu prirodu, bezbedan i zdrav svet za ljude i životinje.

Članstvo u dečjem klubu ORkiCA iznosi 1000 dinara mesečno, ali je za decu, roditelje i staratelje besplatno zahvaljujući donacijama pojedinaca i kompanija koje odgovorno posluju i koje veruju da je ovo što radimo važno. Pozivamo sve one koji žele da budu donatori ili partneri, da budu deo jedne plemenite i korisne priče za našu decu, životinje i prirodu!

„Našoj deci su potrebni priroda i životinje, a prirodi i životinjama su potrebne mlade, osvešćene generacije. Zato podržimo našu decu da postanu saosećajni i odgovorni ljudi!“

Svetozar Cvetković, glumac i ambasador ORCA

Ko podržava rad ORkiCE?

McDonald’s,
Bojan Perić, Milan Kalinić i Marko Vidojković

Glumci Bojan Perić, Milan Kalinić i pisac Marko Vidojković, pobedili su u brzini i spretnosti pravljenja BigMac burgera u humanitarnom takmičenju koje je organizovao McDonald’s. Kao vodeći lanac brze usluge u svetu i u Srbiji, McDonald’s predstavlja jedan od najvećih svetskih brendova, poznat po izrazito visokim standardima ali i po društvenoj odgovornosti u okruženju u kome posluje. Bojanov, Milanov i Markov tim je dobio prvu nagradu, a oni su odlučili da novac doniraju Organizaciji za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA. Mi im se ovom prilikom zahvaljujemo a njihova donacija će biti usmerena na rad dečijeg kluba ORkiCA!

Vesti Mcdonalds: (vest: “Humanitarno takmičenje u pravljenju BigMac burgera”) Pročitaj više

PANINI

PANINI podržava rad dečjeg kluba ORkiCA i akciju „Budi čovek prema životinjama: zaštiti ih znanjem!“ Kroz prodaju sličica i albuma „Misija prijatelja životinja“ zajedno smo obezbedili 100.000 obroka životinjama kojima je to najpotrebnije! Pored ovoga oni podržavaju radionice, akcije i izlete koje organizujemo u dečjem klubu ORkiCA, a mi im se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo!

Individualne donacije

Veliku zahvalnost dugujemo i našim individualnim donatorima, velikim prijateljima i ljudima koji dele naše vrednosti i koji nam pomažu da se približimo ostvarenju naše vizije bezbednog i zdravog sveta za ljude i životinje!

Revija za ljubitelje prirode ZOV

Revija za ljubitelje prirode ZOV

svakog drugog petka u mesecu objavljuje priče iz ORkiCA u svom stalnom segmentu “Zović” koji je posvećen deci.